Профилактика на фотоапарати

Официален гаранционен и извънгаранционен сервиз за ремонт на дигитални фотоапарати Fujifilm и обективи Fujinon на Fujifilm в България

Платено извън гаранционно обслужване

FujiFilm Electronic Imaging Europe GmbH Германия, чрез официалният си оторизиран сервиз БУШОНА ЕООД Ви осигурява възможността за една качествена профилактика на Вашата техника.

С цел оптимизация на работата на Вашия фотоапарат Fujifilm или обектив Fujinon, ние Ви предлагаме профилактика на Вашата техника, която включва:
1. Цялостно почистване на техниката, премахване на прах, микро корозионни точки и полиране на отделни елементи.
2. Последен възможен ъпдейт на фърмуера на Вашата техника чрез нашите системи.
3. Преглед, настройка и юстиране на оптиката.

Други услуги:
4. Оценка на статуса на Вашата техника и издаване на документ за състоянието й към момента на прегледа. / Това ще Ви помогне, в случай на продажба да приложите нашия протокол, с който доказвате състоянието на техниката която продавате. Купувачът Ви освен, че може да провери документа,  може да направи безплатна електронна справка при нас./
5. В случай , че имате застраховка ние можем да Ви издадем протокол за състоянието на техниката Ви с цел да получите сума (застрахователна премия) за щетите нанесени по техниката Ви.
6. Издаване на протоколи за бракуване на техника.

Внимание: Всички тези услуги се заплащат по начина определен от Бушона ЕООД. Те НЕ са безплатни. Вижте в Ценоразпис.

За безплатен гаранционен ремонт вижте в Гаранционни условия и Гаранционни фотоапарати.

За платен ремонт Вижте в Ценоразпис.

Фуджифилм и Бушона ЕООД не носят отговорност за техника, която не е била ремонтирана и е изчаквала части, документация, информация или друго и в следствие на това за собственика са възникнали пропуснати ползи, загуби от договори или други вреди или щети.

Бушона ЕООД си запазва правото да откаже ремонта на определена извън гаранционна техника.

Винаги, когато ни изпращате имейл, моля да посочвате Вашите имена, телефон за връзка и удобно време когато да Ви потърсим.

Можете да ползвате нашата форма за запитване.

Адрес: София 1000, ул. Искър 55 /община Оборище/,  в центъра
Сервизен център за ремонт на електроника БУШОНА ЕООД,
Тел: 02/983-16-01 ; 02/983-63-13;
e-mail: service@fujifilm-service.com

Работно време:
Понеделник до Петък от 09.30 до 19.00 ч.
Събота от 10.00 до 16.00 ч.

Линк към Европейският портал на Фуджифилм http://www.fujifilm.eu/bg/

Бушона ЕООД е официалният оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Fujifilm в България за ремонт на дигитални фотоапарати Фуджифилм или Фуджи  и обективи Фуджинон. Сервиз на обективи Fujinon Фуджинон в България.

Договорът за официален оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Fujifilm или Fuji в България за ремонт на дигитални фотоапарати Fujifilm (Fuji) и обективи Fujinon е подписан между Бушона ЕООД България и FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH Германия.

Посочените марки, модели, софтуер или други търговски названия на продукти в сайта са собственост на FUJIFILM.

Текстовете и материалите в сайта са запазени със Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на БУШОНА ЕООД. Използването им без посочване на източника и разрешение на БУШОНА ЕООД е незаконно. Copyright © 2014 Всички права запазени.