Гаранционни фотоапарати и обективи

Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на Fujifilm в България за ремонт на дигитални фотоапарати и обективи

FujiFilm Electronic Imaging Europe GmbH Германия, чрез официалният си оторизиран сервиз БУШОНА ЕООД Ви предлага безплатно гаранционно обслужване на всички модели дигитални фотоапарати и обективи произведени от Фуджифилм при следните условия:

В случай, че имате нужда от извънгаранционно обслужване вижте тук!

За Fujifilm фотоапарати и обективи Fujinon закупени от България трябва да отговарят на следните условия:
1. Гаранцията е 24 месеца и е валидна от датата на издаване на касовият бон и/или фактурата. Ако плащането е извършено по банков път – документ за банковия трансфер и фактура.
2. Валиден касов бон и/или фактура заедно с гаранционна карта.
Всички тези документи трябва да са оригинали, а не копия.
3. Гаранционна карта.
Гаранционната Ви карта трябва да е коректно попълнена с всички необходими данни като: марка, модел, сериен номер, дата, печат, подпис и данни за търговеца или магазина.
Вашата гаранционна карта трябва да съдържа следния текст – вижте в Гаранционни условия.
В случай, че текстът не е такъв, моля да ни изпратите сканирано копие или да представите гаранционната си карта в нашият офис за коментар.

Винаги, когато ни изпращате имейл, моля да посочвате Вашите имена, телефон за връзка и удобно време, когато да Ви потърсим.

Безплатен транспорт на гаранционен фотоапарат Фуджифилм или обектив Fujinon
Вие може да изпратите Вашата гаранционна техника безплатно само след предварителен разговор с нас и след като отговаряте на горните условия.
Вие ще получите точни инструкции как да бъде окомплектована техниката Ви, как да я опаковате, с кой куриер и с какво описание да изпратите техниката си до нас.

Транспортът за техника намираща се извън България до нас НЕ е безплатен.

Техника изпратена до нас, за наша сметка, без предварителен разговор и с некоректни документи ще бъде връщана на изпращача за негова сметка и с наложен платеж за направените разходи от нас.

Внимание: Ако изпратите техника с коректни документи, но с нарушени гаранционни условия ще трябва да заплатите всички транспортни разходи, които са направени, както и стойността на диагностиката съгласно нашия Ценоразпис. Вижте още Гаранционни условия.
Възможно е да не знаете, че сте с нарушени гаранционни условия!

За Fujifilm фотоапарати и обективи Fujinon НЕ закупени от България,
моля да се свържете ПРЕДВАРИТЕЛНО с нас или да заповядате директно в нашия офис.
Моля, да имате предвид, че има гаранционни карти, на които пише, че са International и в скоби (limited) , това означава , че гаранцията е международна, но е ограничена само за две или повече държави. /За САЩ, Канада и Мексико – тя е международна, защото се отнася за повече от една страна и е ограничена, защото важи САМО за тези три страни./ Т.е. може да не е валидна за България или да е валидна при определени условия.

В различните страни продължителността на гаранцията е различна т.е. 12 месеца, 18 месеца и т.н.

Гаранцията е толкова месеца, колкото е описано в гаранционната карта (но не повече от 24 месеца) и е валидна от датата на издаване на касовият бон и/или фактурата. Ако плащането е извършено по банков път – документ за банковия трансфер и фактура.

Необходими документи:
1. Валиден касов бон и/или фактура.
2. Гаранционна карта.
Гаранционната Ви карта трябва да е коректно попълнена с всички необходими данни като: марка, модел, сериен номер, дата, печат, подпис и данни за търговеца или магазина.

Всички тези документи трябва да са оригинали, а не копия!

Транспортът на техника, намираща се извън България до нас НЕ е безплатен.

Собственици на техника с НЕ българска гаранция е възможно да не могат да се възползват от безплатен транспорт.

Вие може да изпратите Вашата гаранционна техника само след предварителен разговор с нас и след като отговаряте на гореопоменатите условия.

Вие ще получите точни инструкции, как да бъде окомплектована техниката Ви, как да я опаковате, с кой куриер и с какво описание да изпратите техниката си до нас.

Техника изпратена до нас за наша сметка, без предварителен разговор и с некоректни документи ще бъде връщана на изпращача за негова сметка и с наложен платеж за направените разходи от нас.

Внимание: Ако изпратите техника с коректни документи, но с нарушени гаранционни условия ще трябва да заплатите всички транспортни разходи които са направени, както и стойността на диагностиката съгласно нашия Ценоразпис. Вижте още Гаранционни условия.
Възможно е да не знаете, че сте с нарушени гаранционни условия!

Начин на предоставяне на гаранционни фотоапарати Fujifilm:
1. Лично на търговеца/ дистрибутора или в сервиз Бушона ЕООД.
2. Чрез куриер ЕКОНТ, за сметка на Бушона ЕООД
Телефон на ЕКОНТ: 0-701-7300 и  0885-654321
Внимание: на товарителницата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да пише:
Гаранционен фотоапарат Фуджифилм
Получател: Бушона ЕООД, София 1000, ул. Искър 55, тел: 0896 665683
Безплатен транспорт имат само гаранционни фотоапарати Fujifilm с коректни гаранционни документи и с не нарушени гаранционни условия.

Клиентите могат да се възползват от услугите на БУШОНА ЕООД и за извънгаранционни фотоапарати при условията на сервиза, посочени по-долу.

Начин на предоставяне на извън гаранционни фотоапарати Fujifilm:
1. Лично на адрес.
2. Чрез куриер ЕКОНТ за своя сметка
Телефон на ЕКОНТ: 0-701-7300 и  0885-654321 или чрез друг куриер.

Случаите, в които може да Ви бъде отказано БЕЗПЛАТНОТО гаранционно обслужване са описани в раздела Гаранционни условия.
Общо:
1.Невалидни или подправени документи.
2.Липса на документи.
3.Техниката е унищожена, повредена в следствие на природни бедствия, намеса от не оторизирани лица, смяна на софтуер, токов удар, механичен удар, попадане на течности или чужди тела.
Гаранция за адаптери, кабели, батерии, аксесоари или подаръци НЯМА.

Можете да ползвате нашата форма за запитване.

Адрес: София 1000, ул. Искър 55 /община Оборище/,  в центъра
Сервизен център за ремонт на електроника БУШОНА ЕООД,
Тел: 02/983-16-01 ; 02/983-63-13;
e-mail: service@fujifilm-service.com

Работно време:
Понеделник до Петък от 09.30 до 19.00 ч.
Събота от 10.00 до 16.00 ч.

Линк към Европейският портал на Фуджифилм https://www.fujifilm.eu/bg/

Бушона ЕООД е официалният оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Fujifilm в България за ремонт на дигитални фотоапарати Фуджифилм или Фуджи  и обективи Фуджинон.

Договорът за официален оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Fuji или Fujifilm в България за ремонт на дигитални фотоапарати Fujifilm (Fuji) и обективи Fujinon е подписан между Бушона ЕООД България и FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH Германия.

Посочените марки, модели, софтуер или други търговски названия на продукти в сайта са собственост на FUJIFILM. Текстовете и материалите в сайта са запазени със Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на БУШОНА ЕООД. Използването им без посочване на източника и разрешение на БУШОНА ЕООД е незаконно. Copyright © 2014 Всички права запазени.