За нас

БУШОНА ЕООД стартира своята сервизна дейност през 1993 г. като ЕТ в София и по-късно преминава в ЕООД.
Сервизът извършва ремонт на телевизори, видео, ДВД, аудио системи и т.н.

През 1999 г.,  поради ръста на ремонт на GSM апарати разширява своята дейност и се премества на ул. Искър в София и привлича допълнително специалисти.

През 2004 г., след бумът в ремонтите на GSM апарати, част от екипа се насочва към ремонта на дигитални фотоапарати.
2004 г. е зората на дигиталната фотография.
Това е време на много предизвикателства, работа, работа и учение.
Въпреки трудностите свързани с намиране на резервни части и документация, сервиза се утвърждава на пазара в ремонта на дигиталните фотоапарати.

През 2006 г. Бушона ЕООД сключва договор за гаранционно обслужване на фотоапарати Фуджифилм с основния дистрибутор в България по това време.
Поради увеличеният обем на работа, Бушона ЕООД привлича още специалисти.

През 2012 г. Бушона ЕООД стартира преговори чрез Видеолукс Холдинг България собственик на Технополис и официален вносител на Фуджифилм за България с FujiFilm Electronic Imaging Europe GmbH Германия. FujiFilm Electronic Imaging Europe GmbH Германия е на директно подчинение на Electronic Imaging Division на корпорацията Fujifilm в Токио, Япония.

През 2013 г. FujiFilm Electronic Imaging Europe GmbH Германия, определя Бушона ЕООД за Официален оторизиран гаранционен сервиз на Фуджифилм за България и се подписва договор между двете страни.
През 2013 г. подразделението на Фуджифилм във Великобритания FUJIFILM UK Ltd след специален одит, стартира доставки на необходимите оригинални резервни части и измервателни устройства свързани с ремонта на продуктите на Фуджифилм.
Така Бушона ЕООД става Официален сервиз на Fujifilm в България за фотоапарати.

Бушона ЕООД има специализиран достъп до световната система за поддръжка и сервизна документация и софтуер на Fujufilm Global CS Support. Достъпът е утвърден от централата на Фуджифилм Япония.

Бушона ЕООД има задължението да осигури безплатно гаранционно обслужване на дигитални фотоапарати Fujifilm и обективи Fujinon продавани на територията на Република България чрез Технополис, Видеолукс и техните дистрибутори.

Екипът е от усмихнати хора и утвърдени специалисти с повече от 10 години стаж в ремонта на дигиталните фотоапарати и над 20 години опит в ремонта на електронните устройства.

Бушона ЕООД е регистрирано дружество в Търговският регистър на Република България.

Информация за корпорацията Фуджифилм http://www.fujifilm.eu/bg/za-nas/

Ние обичаме техниката!
Бушона ЕООД

Можете да ползвате нашата форма за запитване.

Адрес: София 1000, ул. Искър 55 /община Оборище/,  в центъра
Сервизен център за ремонт на електроника БУШОНА ЕООД,
Тел: 02/983-16-01 ; 02/983-63-13;
e-mail: service@fujifilm-service.com

Работно време:
Понеделник до Петък от 09.30 до 19.00 ч.
Събота от 10.00 до 16.00 ч.

Бушона ЕООД е официалният оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Fujifilm в България за ремонт на дигитални фотоапарати Фуджифилм или Фуджи  и обективи Фуджинон.

Договорът за официален оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Fujifilm или Fuji в България за ремонт на дигитални фотоапарати Fujifilm (Fuji) и обективи Fujinon е подписан между Бушона ЕООД България и FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH Германия.

Посочените марки, модели, софтуер или други търговски названия на продукти в сайта са собственост на FUJIFILM.

Текстовете и материалите в сайта са запазени със Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на БУШОНА ЕООД. Използването им без посочване на източника и разрешение на БУШОНА ЕООД е незаконно. Copyright © 2014 Всички права запазени.