Извънгаранционни фотоапарати и обективи

Официален гаранционен и извънгаранционен сервиз за ремонт на дигитални фотоапарати Fujifilm и обективи Fujinon на Fujifilm в България

Платено извънгаранционно обслужване

Уважаеми собственици на продуктите на Фуджифилм, FujiFilm Electronic Imaging Europe GmbH Германия, чрез официалният си оторизиран сервиз БУШОНА ЕООД Ви осигурява възможността за един качествен ремонт на Вашата техника дори и след изтичане на гаранцията.

Вие може да предоставите за ремонт продукти, които са с изтекла гаранция, нарушени гаранционни условия, техника с изгубени документи или техника с различен статус от тази в гаранция.

Ремонтът на тази техника се извършва срещу заплащане и съгласно сроковете и ценовата политика на Бушона ЕООД като сервиз на Фуджи в България. Вижте в Ценоразпис.

Собствениците на продуктите на Фуджифилм могат да се възползват от услугите на оторизираният сервиз на фотоапарати Fujifilm и обективи Fujinon за ремонт на извън гаранционен ремонт при следните условия посочени по-долу.

Начин на предоставяне на извън гаранционни фотоапарати Fujifilm и обективи :
1. Лично да доставите техниката си до сервиза.
2. Чрез куриер ЕКОНТ за своя сметка
Телефон на ЕКОНТ: 0-701-7300 и  0885-654321 или чрез друг куриер.
Получател: Бушона ЕООД, София 1000, ул. Искър 55, тел: 0896 665683

Внимание! Куриерската услуга за извън гаранционна техника е за сметка на клиента.
Диагностиката се заплаща предварително за фотоапаратите и обективите.
Стойността на диагностиката влиза в стойността на ремонта.
Вижте в Ценоразпис.

В случай на икономически неизгоден ремонт или на невъзможен ремонт, стойността на диагностиката НЕ се възстановява, както и други направени разходи като: транспорт, застраховки и т.н.

Фуджифилм и Бушона ЕООД като сервиз на Фуджи не носят отговорност за техника, която не е била ремонтирана и е изчаквала части, документация, информация или друго и в следствие на това за собственика са възникнали пропуснати ползи, загуби от договори или други вреди или щети.

Бушона ЕООД като сервиз на Фуджи си запазва правото да откаже ремонта на определена извън гаранционна техника.

Нашата фирма никога няма да Ви постави в ситуация „пред свършен факт” относно цената на ремонта. Ремонт и закупуване на части са възможни единствено и само след Вашето предварително съгласие с цената.

Винаги, когато ни изпращате имейл, моля да посочвате Вашите имена, телефон за връзка и удобно време когато да Ви потърсим.

Можете да използвате нашата форма за запитване.

Адрес: София 1000, ул. Искър 55 /община Оборище/,  в центъра
Сервизен център за ремонт на електроника БУШОНА ЕООД,
Тел: 02/983-16-01 ; 02/983-63-13;
e-mail: service@fujifilm-service.com

Работно време:
Понеделник до Петък от 09.30 до 19.00 ч.
Събота от 10.00 до 16.00 ч.

Линк към Европейският портал на Фуджифилм https://www.fujifilm.eu/bg/

Бушона ЕООД е официалният оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Фуджи, Fujifilm в България за ремонт на дигитални фотоапарати Фуджифилим или Фуджи  и обективи Фуджинон.

Договорът за официален оторизиран гаранционен и извън гаранционен сервиз на Фуджи Fujifilm или Fuji в България за ремонт на дигитални фотоапарати Fujifilm (Fuji) и обективи Fujinon е подписан между Бушона ЕООД България и FUJIFILM Electronic Imaging Europe GmbH Германия.

Посочените марки, модели, софтуер или други търговски названия на продукти в сайта са собственост на FUJIFILM.

Текстовете и материалите в сайта са запазени със Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на БУШОНА ЕООД. Използването им без посочване на източника и разрешение на БУШОНА ЕООД е незаконно. Copyright © 2014 Всички права запазени.